sunnuntai 8. heinäkuuta 2007

Pitkää päivää.

Aika pitkäksi venyi sittenkin tuo torstain-perjantain välinen työpäivä. To aamuna herätys oli 3:30 ja lähtö tallilta 4:45. Suuntana rovaniemi jossa oli parikin erillistä purkupaikkaa ja paluukuorman lastaus. Roviksenreissu meni todella mukavasti ja kepeästi, kaverikin oli mukava ja hauska jannu, erittäin tarkka työ ja lepoajoista. Joten tauot tulikin pidettyä juurikin niin kuin laki sanoo. Paluu rovikselta ajoittui iltapäivään 14:30 ja kotona olinkin jo heti puoli viisi iltapäivällä. Jos joku ihmettelee kadonnutta kolmeea tuntia, niin kerrottakoon, että myös erinäiset paperihommat kuuluvat kuljettajan työhön ja toetenkin paluukuorma piti purkaa, koska se jatkoi matkaansa kolmella eri autolla kohti lopullista määränpäätään.

Kotona olin siis puoli viisi, siinä sitten kävin suihkussa ja söin, otin pienet nokoset ja läksin klo 22:30 takaisin töihin, sillä seuraava lähtö olisi 23:00. Suunnitelmissa oli, että kävisin torniossa pikaisen mutkan ja sitten takaisin kotiin nukkumaan. Mutta kuten tiedossa on, ei suunnitelmat juuri koskaan pidä paikkaansa. Kuormia olikin neljä, kolme tornioon ja yksi rovikselle. Se sitten ottikin hiukan odotettua enemmän aikaa, että niistä selvisin. Tosin viimeisen tornion reissun ajoi toinen kuljettaja ja pääsin kotiin jo 17:30 aikoihin. Eli tulihan siinä sitten päivälle hiukan liikaa mittaa, mutta kun en vaan osaa sanoa ei;)

Tänään olisi tarkoitus lähteä "pohojammaalle" valmiin kuorman kanssa, nukkua yö purkukohteessa jotta saa aamulla heti kuorman pois ja sitten uuden kuorman tekoon. Tarkoituksena olisi, että saisin kuorman jonnekkin läntisen naapurivaltiomme pääkaupungin nurkille. Joten muutama hetki saattaa kulua, ennen kuin jälleen olen koneen äärellä.

Ei kommentteja: