tiistai 12. elokuuta 2008

Töissä taas.

Kesälomat vilahti ohi kokonaan pikku pörrössä ja töihinpaluu sujui kuin ei olis pois ollutkaan. Eka viikko lomien jälkeen oli myrkkyä, kyttäilin maanantaista maantaihin keikkaa ja scanian hytti tuli tuttuakin tutummaksi ja pikku tuunauksetkin sit tuli hoidettua. Hiukka lisälamppua, lisälamppuun ledit ja sillee ;)

Viikon kyttäämisen jälkeen iski kokokeikka saksaan, 300kg heti Kasselin kupeeseen jonne piti hiihdella todella rankkoja mäkiä. Mäet oli mukavia tuupata "tyhjällä" pirssillä, kukaan ei ohittanut ylämäessä, minä ohitin ja nöyryytin. Paluu järjestyi ihan sit siitä kulmalta, tsekeistä paikasta nimeltä divisov. Pieni paikka ihan prahan vieressä. Palatessa olin nöyryytettävän osassa, sillä eihän ees viissatanen kasipata jaksa mennä kauhean pirteesti 8% mäkiä ylös 22tn danone kormassa.

Tsekeistä palattuani oletin maanantain olevan vapaa ja pummasin Jokkeen pakun lainaan lähteäkseni kylille kieppumaan. Pakumalaattorriin hypättyäni puhelin pirahti heti, "heti lastaamaan, lähdet espanjaan" ei auttanu itku markkinoilla, lähdettävä oli.

Espanjan keikkaan palaan myöhemmin kuvien kera, sillä nyt ei oikein jaksa.

Ei kommentteja: