tiistai 17. kesäkuuta 2008

Pariisin jakoraketti ja 28 elävää krokotiiliä.

Lomilta paluu sujui hikan kivuliaammin kun olin tottunut. Ekalla viikolla ei oikein irronnut keikkaa ulos, joten jouduin tyytymään kotimaan siirtoajoihin. Melkein viikko vierähti ajaessa kotimaan keikkaa, kunnes napsahti keikka pariisiin. Neljän paikan jako pitkin pariisia, ei ollu reilua.
Kaikesta huolimatta reissuun läksin ja sain hommat putkeen jotenkuten. Kirjoittamisen arvoisen reissusta teki pieni hämmästely ranskassa...

Ajoin airelle parkkiin ja kuumasta päivästä johtuen avasin oven ja aloin lukea kirjaa. Hetkisen kirjaa tavailtuani ihmettelin viereisestä rekasta kuuluvaa "murinaa" ja laskeuduin kabiinista ales sitä oikein ihmettelemään. Kiersin kolleegan auton ja havaitsin perässä lapun "live animals", tästä kiinnostuneena jäin kuuntelemaan tarkemmin. Älytöntä murinaa kuului edelleen.

Siinä hetkisen kuunneltuani, kyseisen ajoneuvon kuljettaja tuli luokseni ja kyseli aika asiattomaan sävyyn, että mitäs vittua sä sälli oikein siinä päivystät ja oot sennäköne että mun kuorma kiinnostaa sua? Hiukkasen hämiläni kerroin kuulleeni "ääniä" kaverin kärrystä, johon sain vastaukseksi erittäin iloisen ja sydämmelisen naurun. Kyllähän sieltä ääntä kuuluu ku on kyytillä 28 eläväää krokotiiliä;)

Ei kommentteja: